Κατηγορίες
Τεχνολογία

Συμβουλές για το iPhone που πρέπει να γνωρίζετε

Όταν κοιτάζετε γύρω από την κοινότητά σας, χωρίς αμφιβολία παρατηρείτε ότι τα iPhone είναι παντού. Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για ακρόαση μουσικής, σερφάρισμα στο Διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου, πληθώρα διαθέσιμων εφαρμογών και ακόμη και ως σύμβολο κατάστασης. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας για περισσότερα από το να το επιδεικνύετε, διαβάστε το.

Όταν χρησιμοποιείται σωστά, το iPhone είναι ένα χρήσιμο εργαλείο πλοήγησης. Ο χάρτης του iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως GPS για να σας βοηθήσει να βρείτε τοποθεσίες, καθώς και να βρείτε αξιοθέατα. Η προσθήκη σελιδοδείκτη στον χάρτη επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε αυτόν.

Εάν εργάζεστε ή πηγαίνετε στο σχολείο, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας έχει ρυθμιστεί να δονείται για να μειώσετε τις πιθανότητες να προκαλέσετε διακοπή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις στην ενότητα του ήχου και ενεργοποιήστε τη δόνηση από ενεργοποίηση σε απενεργοποίηση στο iPhone σας για έναν πρακτικό τρόπο λήψης μηνυμάτων ή κλήσεων.

Θέλετε να μάθετε πώς να απενεργοποιήσετε το iPhone 3G ή τη Σύνδεση Edge; Πρέπει να μπείτε στο δίκτυο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις, μετά γενικές και μετά δίκτυο. Πληκτρολογήστε μερικές γενικές λέξεις στα πεδία ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης, και αυτό είναι μόνο για να μην παραδώσει το iphone τις σωστές τιμές στον πάροχο υπηρεσιών σας. Εάν πρέπει να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας, κάντε το επίσης.

Συμβουλές για το iPhone που πρέπει να γνωρίζετε

Προσπαθείτε να ορίσετε περιορισμούς περιεχομένου στο iPhone σας; Μπορείτε να το κάνετε αυτό για ορισμένες εφαρμογές, όπως ακατάλληλη μουσική ή απενεργοποίηση της πρόσβασης στο YouTube. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στα Γενικά και, στη συνέχεια, πατώντας περιορισμούς. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και το περιεχόμενο που θα επιλέξετε θα είναι πλέον περιορισμένο. Αυτό είναι υπέροχο να κάνετε όταν προσπαθείτε να προστατέψετε τα παιδιά σας σχετικά με τη χρήση του iPhone.

Ένα νέο χαρακτηριστικό που έχει το iPhone που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι το ενσωματωμένο λεξικό του. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και όταν γράφετε ένα email ή ένα μήνυμα κειμένου. Εάν υπάρχει μια λέξη για την οποία δεν είστε σίγουροι, απλώς αγγίξτε την και θα δείτε το “define” pop up — πατήστε πάνω της!

Εάν πέσετε κατά λάθος το iPhone σας σε νερό, μην το ενεργοποιήσετε αμέσως διαφορετικά μπορεί να το καταστρέψετε μόνιμα. Στεγνώστε το τηλέφωνο με μια πετσέτα και βάλτε το σε ένα μπολ με ρύζι όλη τη νύχτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να τραβήξετε όλο το νερό που μπορεί να έχει εισχωρήσει σε κρυφές περιοχές.

Υπάρχουν χρονόμετρα όταν το iPhone σας μπορεί να έχει πρόβλημα με μια εφαρμογή όπως κάθε υπολογιστής. Αυτό μπορεί εύκολα να λυθεί με την αναγκαστική διακοπή του. Για να το κάνετε αυτό στο τηλέφωνό σας, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Home για περίπου έξι δευτερόλεπτα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τερματίσει γρήγορα την προβληματική εφαρμογή.

Εάν σας έχουν βαρεθεί οι ήχοι κλήσης που σας παρέχονται με το τηλέφωνό σας και θέλετε νέους, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για την αγορά νέων. Αντίθετα, φτιάξτε τους δικούς σας ήχους κλήσης! Υπάρχει μια εφαρμογή που ονομάζεται “Ringtone App” και είναι δωρεάν. Μπορείτε να τραβήξετε κλιπ από τραγούδια που σας αρέσουν και να τα μετατρέψετε σε ήχο κλήσης!!

Κουραστήκατε να αλλάζει η οθόνη σας από οριζόντιο σε κατακόρυφο προσανατολισμό με την παραμικρή κίνηση; Ξεκινήστε πατώντας δύο φορές το κουμπί Αρχική σελίδα για να εμφανιστεί μια επιλογή από εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Πατήστε το αριστερό κουμπί, το οποίο είναι ένα γκρι εικονίδιο με ένα βέλος. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

Μπορείτε να ελέγξετε πού θα σας οδηγήσουν οι σύνδεσμοι πατώντας ελαφρά πάνω τους αντί να πατήσετε. Αυτό ισοδυναμεί με το να τοποθετείτε το ποντίκι σας πάνω από ένα στοιχείο που εμφανίζεται στον υπολογιστή σας. θα δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συνδέσμους που αγγίξατε. Να ελέγχετε πάντα τους συνδέσμους που λαμβάνετε στα email σας, ειδικά αν δεν γνωρίζετε τον αποστολέα.

Αν βρείτε μια εφαρμογή που σας αρέσει και θέλετε για το iPhone σας, δείτε το κόστος. Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει ένα δωρεάν ή φθηνότερο ισοδύναμο που κάνει το ίδιο πράγμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε την ίδια επιθυμητή λειτουργικότητα, αλλά εξοικονομήστε τον εαυτό σας, όλα ή μερικά από τα χρήματά σας.

Εάν θέλετε το πιο πρόσφατο iPhone αλλά δεν έχετε χρήματα, σκεφτείτε να υπογράψετε μια συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεφώνων. Πολλοί πάροχοι θα σας προσφέρουν μια σημαντικά μειωμένη τιμή σε ένα τηλέφωνο, εάν είστε διατεθειμένοι να δεσμευτείτε για ένα ή δύο χρόνια. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε ένα διασκεδαστικό gadget με λιγότερο κόστος!

Είναι εύκολο να αποθηκεύσετε μια εικόνα από το Safari στο iPhone σας. Όταν βρίσκεστε στην εικόνα που θέλετε, πατήστε παρατεταμένα στην εικόνα. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ρωτά εάν θέλετε να κάνετε “Ακύρωση” ή “Αποθήκευση εικόνας”. Προφανώς, θα θέλετε να επιλέξετε την επιλογή “Αποθήκευση εικόνας”.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πώς να αποθηκεύουν εικόνες χρησιμοποιώντας το Safari και την αλληλογραφία τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε την εικόνα στο Safari ή στο mail και μετά να την κρατήσετε. Θα εμφανιστεί ένα φύλλο ενεργειών που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε την εικόνα. Η εικόνα θα είναι διαθέσιμη στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής φωτογραφιών σας.

Τουλάχιστον μία φορά το μήνα, φορτίστε την μπαταρία του iPhone σας στο 100% της χωρητικότητας και αδειάστε την πλήρως. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο βαθμονομείτε την μπαταρία και αν το κάνετε τακτικά θα σας βοηθήσει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Αυτή η συμβουλή είναι μία από τις κύριες συμβουλές που προσφέρονται στον ιστότοπο της Apple για να διατηρήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας υγιή.

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας. Καταργήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Απενεργοποιήστε τα ασύρματα σήματα που δεν χρησιμοποιείτε. Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης, εκτός εάν είναι απαραίτητο. Να θυμάστε πάντα να το κλειδώνετε πριν το αφήσετε. Θα χρειαστεί να φορτίσετε την μπαταρία σας πολύ λιγότερο.

Οι εφαρμογές διαχείρισης μπαταρίας έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ποικιλίες, καθεμία με λειτουργίες που σας ενημερώνουν για το ποσοστό της μπαταρίας που χρησιμοποιείτε σε κάθε εργασία και πώς μπορείτε να πάρετε περισσότερα από την μπαταρία σας. Θα μπορούν επίσης να σας ειδοποιούν όταν έρθει η ώρα της βαθμονόμησης, κάτι που βοηθά στη διατήρηση της μπαταρίας υγιή.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, πολλοί κάτοχοι iPhone τα έχουν απλώς ως σύμβολο κατάστασης. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεφύγετε από αυτό το πλήθος και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPhone σας, εφαρμόστε τις ιδέες και τις συμβουλές που διαβάσατε εδώ σήμερα.

Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το iPhone σας

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν το iPhone ως το μοναδικό gadget που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς. Η δημοτικότητα του iPhone αποδεικνύει πόσο πρωτοποριακό είναι πραγματικά. Η δυνατότητα και οι εφαρμογές για το iPhone είναι ατελείωτες και υπάρχουν νέες εφαρμογές καθημερινά. Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας.

Βρείτε γρήγορα το τηλέφωνό σας με την ολοκαίνουργια, δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται Find My iPhone. Σας επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο τηλέφωνό σας για να σας παρέχει συντεταγμένες σε έναν χάρτη, να αυξήσετε την ένταση του ήχου, ώστε να ακούγεται το τηλέφωνο κάτω από χοντρά μαξιλάρια ή να κλειδώσετε το τηλέφωνο και να σκουπίσετε όλα τα δεδομένα σε περίπτωση κλοπής.

Εάν το iPhone σας παγώσει και δεν φαίνεται να μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει, δοκιμάστε να κάνετε πολτοποίηση τόσο του σπιτιού όσο και των κουμπιών ύπνου ταυτόχρονα. Μετά από αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αυτό θα επαναφέρει τη ζωή στη συσκευή σας, αν και θα χρειαστούν μερικά λεπτά καθώς το iPhone κλείνει και στη συνέχεια επανέρχεται.

Εφαρμογές iphone

Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εκπαιδευτικές εφαρμογές για παιδιά διαθέσιμες εάν έχετε iPhone. Υπάρχουν επίσης μερικά υπέροχα παιχνίδια για να διασκεδάσετε τα παιδιά σας, και μερικά από τα παιχνίδια είναι επίσης εκπαιδευτικά. Εάν το παιδί σας χρειάζεται επιπλέον βοήθεια με τα μαθηματικά, το διάβασμα ή τις φυσικές επιστήμες, ελέγξτε ποιες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για την ηλικία και το επίπεδο του βαθμού του.

Αποφύγετε την τοποθέτηση πολλών εφαρμογών στο τηλέφωνό σας. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να φορτώσετε τη συσκευή σας, να θυμάστε ότι οι περισσότεροι χρήστες καταλήγουν να διαγράφουν την πλειονότητα των εφαρμογών που προσθέτουν. Μπορεί να είναι ένας δαπανηρός εθισμός και μπορεί επίσης να επιβραδύνει τη συσκευή σας, ιδιαίτερα όταν οι εφαρμογές ξεκινούν να ενημερώνονται.

Εάν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο ξανά και ξανά, μετατρέψτε τον ιστότοπο σε εφαρμογή στο iPhone σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο. Πατήστε “Μετάβαση” μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε αυτόν τον ιστότοπο στην αρχική σας οθόνη. Μόλις βρεθεί στην αρχική σας σελίδα, μπορείτε να το μετονομάσετε και να έχετε τη δική σας εφαρμογή.

Ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό του iPhone είναι η ικανότητά του να χρησιμεύει ως ευέλικτη πηγή για όλες τις μουσικές σας ανάγκες. Όχι μόνο μπορεί να λειτουργήσει ως iPod, αλλά μπορεί επίσης να διευκολύνει την απόλαυση οποιουδήποτε αριθμού προσαρμόσιμων μουσικών εφαρμογών και ραδιοφωνικών σταθμών ροής. Εξοικειώνοντας τον εαυτό σας με αυτές τις επιλογές, δεν χρειάζεται να μείνετε ξανά χωρίς τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Σας έχει βαρεθεί το ενοχλητικό “πρότεινε λέξεις” όταν προσπαθείτε να πληκτρολογήσετε ένα κείμενο ή ένα email στο iPhone σας; Αυτό το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα. Εάν υπάρχει κάποια προτεινόμενη λέξη που δεν θέλετε να αποδεχτείτε, απλώς πατήστε το μικρό “Χ” που βρίσκεται στο τέλος της λέξης.

Πριν θέσετε το iPhone σας σε κατάσταση ύπνου, πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης. Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι εφαρμογές είναι απενεργοποιημένες και σας εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη διαδικασία. Εάν απλώς θέσετε το τηλέφωνο σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας χωρίς να πατήσετε το πλήκτρο Home, ενδέχεται να έχετε ορισμένες εφαρμογές να εκτελούνται στο παρασκήνιο και να μειώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Εάν είστε επιχειρηματίας, μπορεί να είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για εσάς να έχετε ένα iPhone για δουλειά. Όχι μόνο θα μπορείτε να καλείτε και να στέλνετε μηνύματα στους συναδέλφους σας από οπουδήποτε, αλλά μπορείτε επίσης να στέλνετε email, να επισκέπτεστε τοποθεσίες εργασίας και να έχετε πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Προσθέστε ετικέτα στους λογαριασμούς email σας στο iPhone σας για γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα μηνύματά σας. Αυτό σας βοηθά να λαμβάνετε άμεσα ειδοποιήσεις κάθε φορά που λαμβάνετε ένα email στα εισερχόμενά σας. Μπορείτε να βάλετε πολλούς λογαριασμούς email ή μόνο αυτόν που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Εάν χάνετε πάντα τις καλύτερες φωτογραφίες λόγω πάρα πολλών πιέσεων κουμπιών iPhone για να φτάσετε στην κάμερα, συνηθίστε να έχετε πρόσβαση στην κάμερα μέσω της οθόνης κλειδώματος του iPhone. Απλώς σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω στο εικονίδιο της κάμερας και η εφαρμογή φωτογραφιών σας θα ανοίξει αμέσως. Όχι άλλα πατήματα πέντε κουμπιών και χαμένα δευτερόλεπτα!

Οι σεφ και οι επικούρειοι δεν θα βρουν τέλος στα οφέλη από τη χρήση ενός iPhone, λόγω της απίστευτης σειράς διαθέσιμων εργαλείων που εξυπηρετούν τους καλοφαγάδες κάθε περιγραφής. Με την έρευνα και τη λήψη εφαρμογών που είναι αφιερωμένες στην κοινή χρήση συνταγών, τις κριτικές εστιατορίων και την προμήθεια συστατικών, είναι δυνατό για το iPhone να εξορθολογίσει τη ζωή οποιουδήποτε αγαπά την τέχνη της εκλεκτής κουζίνας.

Χρειάζεται να δημιουργήσετε φακέλους για να οργανώσετε τα email σας; Τα IPhone δεν υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό email IMAP για να δημιουργήσετε φακέλους. Αποκτήστε πρόσβαση στο διακομιστή IMAP και δημιουργήστε διαφορετικούς φακέλους. Αποθηκεύστε τα email σας στους διαφορετικούς φακέλους που δημιουργήσατε: αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα σημαντικά μηνύματά σας.

Τώρα, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ορισμούς λέξεων με το iPhone σας. Υπάρχει ένα ενσωματωμένο λεξικό στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των περισσότερων εφαρμογών. Το μόνο που κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα όποια λέξη θέλετε και μια αναδυόμενη επιλογή που λέει “Ορισμός” θα εμφανιστεί στην οθόνη. Μπορείτε να λάβετε τον ορισμό οποιωνδήποτε λέξεων, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων στα email σας, των υπενθυμίσεων κ.λπ.

Το iPhone είναι δημοφιλές σε παιδιά και εφήβους. Εάν ένας γονέας επιλέξει να αγοράσει ένα για ένα παιδί, μπορεί να είναι χρήσιμο να μάθει πώς να περιορίζει το περιεχόμενο. Απλώς μεταβείτε στα “γενικά” και “περιορισμοί”. Αφού το κάνετε αυτό, ενεργοποιήστε τους περιορισμούς και εισαγάγετε έναν τετραψήφιο κωδικό. Μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο περιεχομένου που επιτρέπεται να διατηρείται και να προβάλλεται από το τηλέφωνο.

Πατήστε παρατεταμένα οποιοδήποτε εικονίδιο στην οθόνη του iPhone σας και θα αρχίσετε να το βλέπετε να χορεύει. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα μετακινήσετε, να τα ομαδοποιήσετε σε φακέλους ή ακόμα και να διαγράψετε αυτούς που δεν θέλετε. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να διατηρείτε τις οθόνες σας οργανωμένες και τις εφαρμογές σας έτοιμες για χρήση.

Η απαράμιλλη δημοτικότητα του iPhone αποδεικνύει πόσο πολύ χρήσιμο είναι. άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα αγόρασαν ένα iPhone και γρήγορα εθίστηκαν με τους τρόπους που σας επιτρέπει να κάνετε πολλές εργασίες. Ο άπειρος αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών σάς βοηθά να προσαρμόσετε το τηλέφωνο ώστε να ταιριάζει στις πιο πιεστικές ανάγκες σας. Οι συμβουλές από το παραπάνω άρθρο μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του iPhone σας.